Fanside for Chelsea FC - chelseafc.dk
chelseafc.dk

Tilbage

Ancelotti fyret!

Så skete det. Ancelotti blev fyret.


Hvad er jeres reaktioner på dette?


 


Personligt synes jeg det er en fejl fra Chelseas side af. Han burde få minimum et år mere. Derudover kan jeg ikke se hvem der skulle erstatte ham? Mourinho og Hiddink er begge bundet til andre klubber/landshold.

Skrevet af Ralfe
Skrevet af 22/05/2011 - 21:27



Kommentarer

Selvom der ikke kom sølvtøj hjem i denne sæson har han jo ikke været elendig i år og for bare et år siden hev han 2 store titler hjem. Så da jeg hørte han var blevet fyret, gik jeg da ud fra at de allerede havde en stor træner, klar til at stå i spidsen. Men nej, tror sgu ikke vi skal forvente at se Mourinho tilbage for os. Han er jo begyndt at blive lidt små-glad for at være nede i Madrid.Ps. lækkert at se at siden er oppe igen...fandeme været en lang pause... 

Skrevet af Just d. 23/05/2011 - 05:00

Min første reaktion var neeeeeej. Mener dog ikke at han har præsteret ordenligt i denne sæson, men det har sku set fornuftigt ud alt i alt. Sølv er jo ikke skide dårligt. Men jeg er spændt på at se hvem den nye bliver!

Skrevet af padefar d. 23/05/2011 - 09:50

Jeg håber/tror ikke at Ancelotti er blevet fyret, for at vi vil få en forringelse.


Jeg er overbevist om dette ikke er en hovedløsbeslutning, men det er en beslutning der vil styrke holdet. Vi vil få en bedre træner.. Men hvem er denne træner? Hvad vil han? Hvad har han opnået og, vigtigst... Hvad er hans målsætning, og hvordan vil han realisere det? Hvilke redskaber praktisere han og hvordan vil det påvirke truppen?


Jeg venter i spænding :-) Se det med positive øjne!

Skrevet af Steen d. 23/05/2011 - 10:44

Hørt!


men må sku ærlig talt sige at jeg frygter et lignende kaos mellem spillerne (som da Mourinho stoppede)...... - selvom at forholdet mellem spillere og træner ikke har været det samme under Ancelotti som det var hos Mourinho.. 


Udover det, så ser jeg situationen foruroligende, når Ambramovtich smider AC for porten bare fordi at han ikke lige vinder 1 mesterskab dette år.. som sagt så vandt han altså the doubble sidste år, og andenpladsen i år har da også sikret os CHL adgang. - Men på samme tid så kan en ny træner måske også få det optimale ud af alle vores spiller (fx Torres) og se frem mod det tidligere dominerende Chelsea mandskab..


Fremtiden er uvis, men håber fandme at klubben tænker sig ordentligt om!!

Skrevet af DjBlues d. 23/05/2011 - 22:26

Det tror jeg du kan have ret i, AC har skabt et glimrende fundament for en ny tilkommende træner, som højst sandsynlig vil få andre resultater ud af den nuværende trup end pt. Dette kan skyldes andre tilgange til opgaverne, og er sikker på Torres vil blive en brik i ledet.

Skrevet af Steen d. 24/05/2011 - 09:03

Rygterne er allerede igang, men håber virkelig at vi holder os til det fundament der er blevet opbygget med unge og erfarne spillere som er i truppen nu. Håber virkelig er vi ser Chelsea forholde sig passivt på transfarmarket hen over sommeren og i stedet giver de unge spillere chancen for at vise deres værd. Specielt i den kommen preseason som vi går i møde :)


 

Skrevet af Ralfe d. 24/05/2011 - 17:19

Arrg du Ralfe..


Chelsea kommer sku nok ikke helt til at være passive på transermarked :) 


Ihvertfald ikke hvis man kender chelsea ret... 

Skrevet af DjBlues d. 24/05/2011 - 21:49

Det tror jeg sku heller ikke... de ender helt sikkert med at købe et eller andet :-) og jeg glæder mig... kunne godt se mig ud af Kaka :-)

Skrevet af Steen d. 25/05/2011 - 09:01

Har ikke en oplagt kandidat til jobbet, men mener at vi skal finde en træner der forstår at implementere de unge spillere på holdet. Ser helt klart Sturridge, McEachran, Kakuta, Bruma og Van Annholt som kommende stjerner, for slet ikke at nævne brasilianske Lucas Piazon. 

Skrevet af Jokeren d. 26/05/2011 - 14:06

Kakuta er nok den spiller der vil gå derfra foruden Sturridge i højste kurs.

Skrevet af Steen d. 26/05/2011 - 15:29


Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind eller opret en bruger.