Fanside for Chelsea FC - chelseafc.dk
chelseafc.dk

Tilbage

Hvad blev der af dem?

Halløj..

Jeg tænkte forleden, hvad blev der endelig af de spillere der fik succes efter en måske mindre go tid i Chelsea, ideen kom især efter Mata og Kevin DB brager der ud af. Så jeg gik igennem alle Chelsea's transferer der er lavet under Roman Abramovich's tid. Købene har vært mange, men faktisk få der har slået til på den store Scene. En som Kezman, der havde en skuffende tid siden hen fik succes i mindre ligaer fra vælger jeg.

Skrevet af Obi
Skrevet af 02/12/2015 - 14:44Kommentarer

Det er et hold med spillere der blomstret op igen elller var viste folk de havde mere i sig efter skifte fra Chelsea.

Petr Cech En der måske tabte kampen til Courtois sidste sæson og måtte forlade broen efter mere en 10 år som sikker første valg. Selvom aldren er ved de 33, så så Cech sig på ingen måde tilbage og ligner den spiller Arsenal har manglet siden Lehman stod på mål for efterhånden flere år siden. Det gjorde ondt at se ham forlade klubben, men omvendt kan man ikke andet en at elske den mand, for alt det han har gjort. Med Cech på mål henter Arsenal de ekstra point der altid har kostet. Savnet i den grad på broen.

Glen Johnson Kom ud af ingen ting tilbage i 2002-03 hos West Ham, og lignet en der kunne være løsningen på back pladsen mange år frem. Efter en god første sæson hos nyrige Chelsesa, røg han på bænken tilfordel for Paulo Ferriera der satte sig hårdt på pladsen, og siden hen blev den unge Johnson lejet og siden købt fri af Porthsmouth, siden tog succen til og enten med Liverpool købte ham for et større beløb. Siden gik det lidt skævt men Johnson nået bla. score imod Chelsea i 2-1 nederlag for en håndfuld år siden.

Ryan Bertrand En af dem man håbet ville bide sig fast på holdet, efter som han var en af de få der havde taget turen igennem talent akademiet. Men kampen mod på et tidspunkt verdens klasse back i Ashley Cole, måtte Bertrand tage plads med reserve og diverse udlån. Han blev siden udlejet til Aston Villa med succes og siden tog han over efter Shaw var skiftet fra Southampton til United, og der gik han fra succes til succes, og kom igen ind omkring landsholdet og nået sidste år at komme på flere af årets hold i England.

Ricardo Carvalho Blev købt som John Terrys makker da Mourinho tog til Chelsea første gang, og siden gik de i hånd og hånd med masser af succes. Siden hen tabte Chelsea og Carvalho lidt formen og da Mourinho var i Real Madrid var der brug for en her og nu løsning, hvor Carvalho tog over i defensiven og virket ikke som en der var færdig på top plan. Siden hen bød nyrige Monaco på en skattefri ophold, og her regnet de fleste at det ville ende i bade ferie, men Carvalho viste endnu engang han kunne være med og Monaco hentet som oprykker en flot 2 plads og Carvalho høstet meget ros for sin sæson.

William Gallas Historierne om Gallas og trøje nummeret og han *ville* lave selvmål hvis han ikke måtte skifte klub, lader vi ligge og tænker på den alsidige forsvarsspiller der kunne tage en hver plads i forsvaret. Han var altid sikker og god for et mål i ny og næ, blandt andet solo målet mod Spurs i 05-06 der var en vigtig sejre mod guld. Siden røg han i bytte til Arsenal, hvor han tog lederstokken til sig og gjorde en rigtig go figur, men forlod klubben da kontrakten udløb pga uoverensstemmelser over kontrakten længde. Tottenham hentet ham på en fri hvor han ligeledes tog en lederrolle på en Tottenham der var under lidt opbygning med flere yngere spillere.

Arjen Robben Hvis man så ham i sin debut sæson, hvor han var meget skadet, men når han var fit, verdens klasse. Han var dog utrolig meget skadet i sin tid, hvilket fik folk til at tro den fysiske hårde liga ikke var lavet til ham, og en meget mål fattig sæson med 30 kampe uden mål i sin sidste sæson, bed Real Madrid på og hentet ham for knap 300 mio. Der var succes blandet og der efter kom Bayern på banen, som smed en mindre sum i forhold til hvad Real gav, og han succes lige siden hvor titlerne har vært mange og Robben vært af de mange profiler på Bayerns hold.

Juan Mata Mata blev den første rigtige offensive spiller der kunne noget på egen hånd på Chelses's hold og AVB ramte rigtigt, hvor Mata lavet mål og herlige løb, nået på sine 2 1/2 år være players of the year i klubben, inden Mata røg ud da Mourinho kom til. Mange så det som en overraskelse hvor man ville ham med en så dygtig spiller. Mange grinet over Moyers og united der floppet og Mata der ikke helt fandt melodien fra start. Nu efter LVG har fået nogenlunde styr på det hele, så har Mata også fundet sin plads og har lavet flere mål og assister.

Kevin De Bruyne
Blev hentet til og udlejet med det samme, men slog ikke rigtig igennem hos Chelsea, men chancen var måske heller aldrig tilstedet. Istedet blev det Bremen der lejet den unge Belgier der blev en succes med 10 mål. Wolfsburg bød på ham, og så så man hvilken troldmand han var, hvor han nærmest enemand løftet Wolfsburg med mål og endnu flere oplæg. Nu ser vi ham i City hvor han har succes fra første fær. Lidt ærgeligt han ikke slog igennem skal jeg da nok indrømme.

Tiago En af de første køb for Mourinho fra Benfica. Tiago blev mest en indskifter og huskes nok bedst for sin langskuds mål mod United i 2003-04. Tiago blev en del af handlen med Essien fra Lyon, og her fandt Tiago lykken igen, og var med til guld i Frankrig. Siden hen skulle nyoprykkerne fra Juventus (!) bruge en defensiv midtbane mand, opholdet blev dog alt andet en lykkeligt og efter 2 år i Torino blev han udlejet til Atl. Madrid hvor han siden skiftet til på en fri transfer og siden ageret midtbane motor på Simones succes hold. Desværre blev Tiago alvorligt skadet og frygtes ude resten af sæsonen.

Daniel Sturridge blev hentet fra Citys ungdoms akademi, og blev en indskifter hvor profiler som Drogba, Kalou sad på pladserne. ABV så dog fidusen til den unge angriber, men smed ham ud på kanten, hvor han gjorde det fornufigt. Det blev dog udlejningen til Bolton der gjorde udslaget, hvor han fik plads i front. Turen gik tilbage til Chelsea og bænken/wing plads, en plads der ikke behaget Sturridge. Turen gik til Liverpool, hvor mange nok grinet lidt af ham, men lavet et godt sammenarbejde med Luis Suarez der bombet liverpool tæt på guld, men gled i det, bogstavligt. Siden har skader vært mere en græs under støvlerne.

Lukaku En unge belgier der var bygget som en hus, ville man åbenbart ikke satse på selvom han havde succes hos WBA og Everton. Nu ligner han derimod en spiller der er ved taget de sidste skridt mod toppen. Men prisen man fik for ham, var måske meget godt nu hvor han slet ikke spillet.Subscrip!

Skrevet af Obi d. 02/12/2015 - 14:45


Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind eller opret en bruger.