Fanside for Chelsea FC - chelseafc.dk
chelseafc.dk

Tilbage

Hvad er jeres ideelle transfers og holdopstilling

Jeg håber virkelig vi vælger at spille med den gamle Mourinho opstilling, der passede os så godt, og gav flere dimensioner i spillet.

Transfers: Isco, Moussa Dembele, Koulibaly

Courtis
Azpili Rüdiger Koulibaly Alonso

Kante Dembele

Willian Isco Hazard

Morata

Dette er blot den stærkeste opstilling, men vi vil samtidig have en massiv bænk med flere stærke spillere.

Hvad tænker i? Og hvad er jeres drømmescenarie?

Skrevet af Rygtemaskinen
Skrevet af 19/04/2018 - 11:32Kommentarer

Ind: Asensio, Bailey, Jorginho og De Ligt.

Ud: David Luiz, DD, Pedro

Courtois

Moses De Ligt/AC Rudiger/AC Emerson

Bakayoko/Jorginho Kante

Asensio/Hazard

Asensio/Willian Bailey/Hazard

Morata

Massere af bredde i truppen og med et meget spændende angreb der kan stilles på flere måder. 4 mands forsvar tilbage igen.

Asensio - Helt klart en af Europas største talenter og er allerede en stor stjerne. Han har udtalt en del om hans spilletid derhenne, og han vil kunne være en meget vigtig spiller for Chelsea. Vi har brug for den kreativitet han har.

Jorginho - En af Napolis vigtigste spillere denne sæson. God solid midtbanespillere der kan lidt af hvert. Han vil være en meget ideal partner til Kante.

Bailey - En af Bundesligaens mest lovende og spændende spillere. Ekstrem hurtig og rigtig god teknik. Vi har brug for en mere eksplosiv spiller end Pedro, og det vil være meget beroligende at vide der er flere spillere der kan gå ind og ændre kampe end bare Hazard og Willian.

De Ligt - Bedste forsvarspiller i den hollandske liga i en alder af 18. Allerede en spiller med top niveau og har potientiale til at blive en af de bedste. I et 2 mands forsvar er det vigtigt at det er nogle fysiske gode spillere, og De Ligt er 1,88 cm høj, og har alle kvaliteter en forsvarspiller skal have.

Skrevet af HanniCFC d. 23/04/2018 - 02:12


Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind eller opret en bruger.