Fanside for Chelsea FC - chelseafc.dk
chelseafc.dk

Tilbage

Sommerens Tranfer og rygter

Så er sommeren her og nu begynder alle rygterne, hvor der er træner usikkerhed med Conte og hvilken spillere der skal til og fra Broen. Smid endelig alle de rygter op i har. Go sommer.

Skrevet af Obi
Skrevet af 30/05/2018 - 11:40Kommentarer

Sky: Chelsea sætter kløerne i Maurizio Sarri:

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/sky-chelsea-saetter-kloeerne-i-maurizio-sarri/

Jeg er endelig ikke opsat på at skifte Conte ud, jeg er glad for ham, men tror ikke sammenarbejdet imellem ham og dele af klubben ikke er optimal. Mon derfor Michael Emenalo forlod klubben? Men Sarri, spiller offensiv fodbold, og tror han, som Ancellotti gjorde med Chelsea, fik en nuværende trup til at spille langt mere offensiv, hvor defensiven var fin, men offensiven var det bedste jeg har set nogensinde på broen. Og med de folk der er tilrådighed, så kan det være det er små justeringer der skal til. Ancellotti fik f.eks. utrolig meget ud af folk som Malouda og Kalou.

Skrevet af Obi d. 30/05/2018 - 11:46

Lewandoski vil væk.

http://indkast.dk/168179/bild%3A-lewandowski-vil-v%C3%A6k

Uden tvivl langt fra sikkert, men skulle han videre, vil jeg uden tvivl tage imod ham med åbne arme. Men det er nok Real Madrid der hapser ham.

Skrevet af Obi d. 30/05/2018 - 11:47

Sarri vil ha Icardi

http://indkast.dk/168180/medie%3A-sarri-vil-have-icardi-

Hvis Sarri bliver Chelsea manager, er Icardi en mulighed. Men Læste på Twitter (kan ikke finde den nyheds side der skrev det, så tro på mig.), at Juventus var ude efter Icardi og det skulle gøre Gonzalo Higuaín skulle sendes videre i teksten, og Sarri havde et super sammenarbejde med Higuain i Napoli.

Skrevet af Obi d. 30/05/2018 - 11:50

Courtios er rygtet væk og snakken går på at det er Spanien der er den nye destination hvor hans familie er, nærmere Madrid. Jan Oblak (Atletico Madrid), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Jasper Cillessen (Barcelona), Jordan Pickford (Everton) og Kasper Schmeichel (Leicester City) er nævnt

https://www.caughtoffside.com/2018/07/18/chelsea-must-seal-oblak-or-pickford-transfers-as-alisson-set-for-liverpool/

Skrevet af Obi d. 18/07/2018 - 17:51

I øvrigt er der sammensat et hold der måske kan kom til at ske under Sarri

https://www.caughtoffside.com/2018/07/16/chelsea-xi-under-sarri-with-alisson-higuain-transfers/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=copypaste&utm_source=urlshortener

Jeg er ikke fuldstændig uenig i den opstilling. Men er ærlig at sige, ikke alle kommer til.

Skrevet af Obi d. 18/07/2018 - 17:53


Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind eller opret en bruger.